Voor opdrachtgevers

4Sourcing is het bureau om finance professionals en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Dit door de vele jaren ervaring, kennis van de markt en een groot opgebouwd netwerk van kandidaten. Ook zorgen wij altijd voor referenties over de kandidaten.
Het eventueel inzetten van de media kan een manier zijn om de passende kandidaat te vinden. Na het plaatsen van de kandidaat houdt de samenwerking nog niet op. Na een maand houden we standaard een evaluatie. Wij blijven persoonlijk betrokken. Wij richten ons zowel op het MKB als op de grotere bedrijven in de regio Gelderland en Overijssel.

Wij bieden de volgende diensten :

  • Werving & Selectie
  • Detacheringsovereenkomst met overname
  • Inzet van zzp’ers 
  • Korte interim opdrachten

Van belang om te weten is dat bij aanvaarding van de opdracht wij al het voorwerk verrichten. De klant spreekt maximaal 3 kandidaten om te bepalen wie het beste in het team past. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

4Sourcing

Vacatures

Commercial Controller

For Universal Electronics in Enschede we are looking for a Commercial Controller The Commercial Controller is responsible for supporting all business lines/sales teams creating tools/analyses.

Lees verder »

Manager Accounting

Finance binnen Plukon Ommel is met zijn 3 werkmaatschappijen volop in beweging. Als ervaren Manager Accounting ligt je focus op het samen met je team

Lees verder »
shutterstock_420967090(1)

Referenties

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!