Voor opdrachtgevers

4Sourcing is het bureau om finance professionals en opdrachtgevers bij elkaar te brengen. Dit door de vele jaren ervaring, kennis van de markt en een groot opgebouwd netwerk van kandidaten. Ook zorgen wij altijd voor referenties over de kandidaten.
Het eventueel inzetten van de media kan een manier zijn om de passende kandidaat te vinden. Na het plaatsen van de kandidaat houdt de samenwerking nog niet op. Na een maand houden we standaard een evaluatie. Wij blijven persoonlijk betrokken. Wij richten ons zowel op het MKB als op de grotere bedrijven in de regio Gelderland en Overijssel.

Wij bieden de volgende diensten :

  • Werving & Selectie
  • Detacheringsovereenkomst met overname
  • Inzet van zzp’ers 
  • Korte interim opdrachten

Van belang om te weten is dat bij aanvaarding van de opdracht wij al het voorwerk verrichten. De klant spreekt maximaal 3 kandidaten om te bepalen wie het beste in het team past. Kwaliteit gaat boven kwantiteit.

4Sourcing

Vacatures

Financial Controller

Voor DYKA in Steenwijk zijn wij op zoek naar een Financial Controller die wil doorgroeien. Functieomschrijving: Als Financial Controller werk je als een stevige business

Lees verder »

Plant Controller

Voor de productielocatie van Plukon in Goor zoeken wij een ervaren Plant Controller. Wat ga je doen? In deze rol maak je deel uit van

Lees verder »
shutterstock_420967090(1)

Referenties

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op!